Asuinhuone

Lapsen huone tehtävän jälkeen saimme uuden tehtävän, nyt kyseessä asuinhuone pois lukien keittiö ja märkätilat, niitä opettelemme kevätlukukaudella.

Kyseessä 1960 luvun kerrostalohuoneisto, jossa asuu eläkkeellä oleva vuokralainen. Taloyhtiössä on käytettävissä saunatilat, häkkivarasto sekä pesutupa.

Pohjapiirroksen piirtämisen aikana tuli jo idea yhden seinän purkamisesta sekä toisesta seinästä liukuoviaukon sulkeminen. Näin keittiön ja olohuoneen sai yhdistettyä yhdeksi avaraksi tilaksi ja makuuhuonetilan omaan rauhaan.

Tämä oli myös todella mukava työ, vaikka omat taidot eivät vielä ihan kaikkea heti saanutkaan onnistumaan, mutta sitkeästi tuli tätä työstettyä. Suunnittelua oli helppo viedä eteenpäin kun se itselle lähes heti aukeni seinien muutoksien myötä. Haastavinta oli löytää Sketch Up-ohjelmasta haluamansa kalustus ja sisustusmateriaalit, jotka olisivat lähellä sitä joka ajatuksena oli. Värimaailmaan kanssa oli helpompaa, koska halutut värisävyt ja tapettimallit voi itse tallentaa ohjelmaan ja sitä kautta saada ne käyttöön kyseiseen työhön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: